Foran Kamera

Origamijenta er 28 år, men kom en gang i skade for å oppgi at hun var på samme alder som sine venninner. Mange tror derfor hun er 26. Origamijenta har drømmer, fremtidslengsler og dobbel utdannelse fra universitet og høyskole. Hun har en jobb som hun i og for seg syns er interessant, men som aldri vekker noen interesse hos andre. En dag oppdager hun at hun har et eksepsjonelt talent for papirbretting.

Origamijenta: Jeg skulle bare ønske jeg fikk brukt meg litt mer, være med litt mer. Jeg kan godt spille bass, men jeg vil være med i bandet, hvis du skjønner hva jeg mener.

Søsteren: Band? Er du noe musikalsk a?

Origamijenta: Jeg mente det ikke sånn. Jeg skal ikke spille i band, det var bare en metafor – jeg har bare lyst til å føle at jeg synes litt mer, at jeg er med. Jeg vet ikke jeg…”

Henriette Steenstrup

Henriette Steenstrup hadde sitt filmgjennombrudd i Budbringeren med den legendariske filmreplikken «Roy kan masse, han…. han er jævli flink til gå, for eksempel». Siden har hun gått på Teaterhøyskolen og spilt i flere kortfilmer (bl a flere av Dag Johan Haugerud), TV-serier og filmer.